VISITA AL BIOPARC

Els elefants estem molt contents porquè hem anat a Bioparc Valencia amb els nostres companys.

En primer lloc hem vist les zebres i els rinoceronts i hem aprés que les zebres tenen ratlles blanques per a confondre als depredadors i que els rinoceronts poden pesar 2000kg. La guia que ens acompanyava, ens ha ensenyat també que les hienes han d’estar separades perquè són carnívores.

Hem conegut també al porc verrugós, que és diurn i per això pot compartir cau amb el porc formiguer que és nocturn.

A continuació hem vist gaseles, girafes i lleons. Ara sabem que les girafes menjen durant tot el dia, i és per això que la seua llengua és fosca per a no cremar-se amb el sol. I també hem aprés que podem distingir als lleons mascles perquè tenen melena i que són les femelles les que van a caçar el menjar.

Ens ha fet molta il·lusió veure als elefants però s’han amagat de seguida. Per sort, les suricates, que estaven al costat, eren molt divertides i hem vist com es posaven de peu.

Per a finalitzar la visita, hem vist els lèmurs de cua anellada, que estaven molt prop de nosaltres, i ens ha agradat molt veure’ls perquè els vam dibuixar a classe. Arribant a l’eixida del Bioparc, estaven els flamencs, que són roses porquè menjen moltes gambes.

Alumnos/as 4años.