JARDÍ BOTÀNIC.

El passat 29 de setembre vam fer la nostra primera eixida del curs. Hem visitat el Jardí Botànic de València.

Allà hem fet dos grups i dos guies ens han fet la visita pel jardí. Hem anat a la part tropical on estaven els hivernacles amb les plantes carnívores, les enfiladisses, la planta del café, de la pinya…

També hem vist la zona del desert amb la gran varietat de cactus. Hem tingut molta cura de no tocar-los per evitar punxar-nos.

A més, hem après també moltes coses noves sobre altres plantes que venen de Xina. Les que més ens han agradat són la planta del Bambú o la Ginkgo Biloba o com també s’anomena, la «planta dels dinosaures», ja que els agradava molt menjar les seves fulles que tenen forma de ventall.

Hi ha un arbre que ens ha fet especial il·lusió, l’arbre de la yuca. És l’arbre més antic del jardí; té quasi 300 anys! Endevineu de què te forma el seu tronc? Sí, pareix la pota d’un elefant!

Alumnes de 4 anys.